Actie Hogeschool Leiden

17 november 2016

Dit jaar hebben eerstejaars studenten commerciële economie aan de Hogeschool van Leiden gedurende 7 weken gewerkt aan een sales project. De opbrengst van dit project zou ten goede komen van een goed doel dat door de studenten zelf gekozen werd. De stichting Franniez is heel blij en vereerd dat ze gekozen is als een van de doelen waar deze student zich voor willen inzetten.
In 6 groepen hebben deze studenten gewerkt aan

  • Het maken, bedrukken verkopen van linnen tassen. Deze tassen waren bedrukt met een van de stickers die ook op de Franniez is te vinden.
  • Een loterij met als hoofdprijs een reis voor 2 personen ter waarde van €3000,= Deze loterij die plaats vond in de Fokkerhal in Den Haag was super georganiseerd. De locatie was volledig in Franniez thema aangekleed. Verlichting, hapjes en drankjes, alles was in Franniez kleuren of voorzien van het Franniez logo.
  • Spiraal van gamma stokjes
  • Een boekje over Frannie, de zieke zeester die op zoek gaat naar dokter zeehond.
  • Een spinning marathon bij Fitland Leiden waar 24 uur gefietst werd voor de Franniez. Deze groep studenten kon ook rekenen op de hulp van Jumbo die zorgde voor fruit en water tijdens het fietsen. Ook konden deelnemers rekenen op een stappenteller en 1 maand gratis sporten bij Fitland Leiden.
  • Een gaming marathon waar Rico een 24 uur durende uitzending heeft gedaan van zijn prestaties in “League of Legends” waarin hij ook aandacht vroeg voor het werk dat Franniez doet.

Als afsluiting van het project hebben de studenten hun project gepresenteerd en werd bekend gemaakt dat de Franniez Loterij het meest succesvolle project was met een opbrengst van €2800,=
Als klap op de vuurpijl konden de studenten bekend maken dat ze gezamenlijk een bedrag van €8148,= wisten op te halen die vervolgens aan de stichting hebben gedoneerd.

Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van