Flower Parade Rijnsburg 2015

9 augustus 2015

Honderdduizenden mensen maken kennis met Franniez

 Honderdduizenden mensen hebben onlangs kennis gemaakt met Kinderfonds Franniez. Dat gebeurde langs de route van de Flower Parade Rijnsburg, die op zaterdag 8 augustus door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk reed. Kinderfonds Franniez was één van de deelnemers van de bloemenstoet met een fraaie Renault, beschikbaar gesteld door Autobedrijf Heemskerk uit Rijnsburg en een heleboel rozen, beschikbaar gesteld door het bedrijf Kreative Roses.

Als tijdens de Corsoshow van de Flower Parade trok de Franniez-auto veel bekijks. Een klein groepje Franniez-fans benutte de gelegenheid om de mensen uitleg te geven over Kinderfonds Franniez en om geld in te zamelen. Dat leverde het mooie bedrag van € 257,30 op plus een boel positieve aandacht en wie weet achteraf nog wel een aantal donateurs.

Tijdens de Flower Parade trokken naast de bloemen ook de zes Franniez-spiralen op de auto veel aandacht, vooral bij kinderen. Aan de reacties langs de route kon je merken, dat sommige mensen al van Franniez hadden gehoord en dat anderen door de info op het bord op de auto aan het denken werden gezet.

Al met al mooie publiciteit voor Franniez en het wordt misschien nog beter en komen er nog honderdduizenden kijkers bij. Want op zaterdag 15 augustus zendt Omroep MAX op Nederland 2 vanaf 16.00 een reportage ov er de Flower Parade uit. Met een beetje geluk komt de Franniez-auto in beeld en besteden de commentatoren aandacht aan het Franniez-verzamelsysteem. In ieder geval is dit de kijktip voor zaterdag 15 augustus. Voor wie niet kan wachten: op www.rijnsburgscorso.nl zijn veel foto’s van het evenement te zien.

Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van