Franniez in de thuiszorg bij Flexiekids

8 november 2015

Flexiekids heeft onlangs besloten te gaan werken met Franniez. Carolien Verwer van Flexiekids: “Wij zijn een thuiszorgorganisatie, die zorg verleent aan kinderen tot 17 jaar. Veel van die kinderen zijn chronisch ziek. Bij hen komen we jarenlang over de vloer. 

Over Franniez zijn we enthousiast. Ik wist ervan omdat ik in het verleden als kinderverpleegkundige bij het LUMC heb gewerkt en nog mensen ken uit die tijd. Toen ik bij de Flower Parade Rijnsburg was (waar een Franniez auto meereed) kwam ik in gesprek met mensen van Franniez. Dat was het laatste zetje, dat we nodig hadden.

Franniez zijn gewoon nodig. Voor kinderen met specifieke ziektes waren er al spaarsystemen, maar voor andere chronisch zieke kinderen was er niks. Terwijl ook zij medische handelingen ondergaan. Wij bij Flexikids behielpen ons dan maar met Action stickers. Dat hoeft voortaan niet meer. Met Franniez geef je deze kwetsbare groep kinderen hoop en steun om hun ziekte te doorstaan. Ook op die heel vervelende momenten.”

Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van