Trots op mijn franniez

10 juli 2024

We kregen deze week een prachtig bericht binnen over Tom, die nu al een jaar lang Franniez spaart. Hij is super trots op zijn spiraal en wij zijn heel dankbaar dat hij zijn verhaal met ons wilt delen!  

Zijn moeder stuurde ons zijn indrukwekkende verhaal: 

“ Op 12 juni 2023 word ik ernstig ziek opgenomen met hersenvliesontsteking, een hersenabces en trombose in een hersenvat. Na een spoedoperatie in het LUMC volgen nog meer onderzoeken en operaties.

Tijdens mijn langdurige behandeling krijg ik de FRANNIEZ spiraal, waarbij ik voor elke medische procedure een sticker verdien. Dit maakt de opname draaglijker en leuker en ik voel me trots bij elke verdiende FRANNIEZ. Ook bij controles en scans krijg ik steeds stickers, wat helpt om de ervaring positief te maken.

FRANNIEZ helpt me mijn verhaal te vertellen, zowel aan bezoekers als aan mijn klasgenoten, waardoor ik me speciaal voel. We streven nog naar de gouden FRANNIE, de laatste en belangrijke sticker. Namens mijn ouders en mij, bedankt voor het verzachten van deze moeilijke tijd met jullie zorghart.” 

#franniez #chronischziek #ziekenhuis #trots #opname #hospital #kinderzorg

Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van