Doneren

Hoe kan ik doneren aan Kinderfonds Franniez?

Doneren aan Kinderfonds Franniez is eenvoudig en kan online.

1. Eenmalig doneren

Wil je niet vastzitten aan een maandelijkse donatie? Het is mogelijk om eenmalig te doneren aan Kinderfonds Franniez.

2. Periodiek doneren

Als je besluit om een maandelijkse donatie te doen, kunnen wij nog meer zieke kinderen bereiken. Je machtigt ons het bedrag elke maand van je rekening af te schrijven. Opzeggen kan altijd.

3. Belastingvrij schenken

Leg de periodieke gift schriftelijk vast voor minimaal 5 jaar dan is deze fiscaal aftrekbaar waardoor je netto minder betaalt. Bepaal zelf de hoogte van de donatie. Het is een slimme manier van geven. Het betekend voor Kinderfonds Franniez meer inkomsten voor hetzelfde donatiebedrag. 

Ontdek hier het belastingvoordeel in de ANBI rekentool

BELASTINGVRIJ SCHENKEN MAAKT MEER MOGELIJK MET HETZELFDE BEDRAG!

4. In actie voor Franniez

Als je liever je handen uit de mouwen steekt, bedenk dan een actie voor Kinderfonds Franniez of bekijk hier enkele voorbeelden

5. Nalaten aan Kinderfonds Franniez

Het is ook mogelijk om Kinderfonds Franniez op te nemen in je testament. Omdat wij een ANBI-status hebben, ben je dan vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt jouw schenking volledig ten goede aan ons werk.

6. Grote schenking

Overweeg je een grote donatie? Voor giften van € 1.000,- of meer kunnen wij helpen met een eenvoudig geefplan. Denk aan optimaal belastingvoordeel, bijzondere wensen en persoonlijke terugkoppeling over wat we met jouw schenking kunnen realiseren

7. Maatwerk

Wil je op andere manier doneren, sponsoren of adopteren? Dat kan natuurlijk! We gaan graag met je in gesprek voor een maatwerkoplossing.


Downloads:Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van