Franniez methode


SPIRAAL, TREDEN EN STICKERS

De Franniez Methode bestaat uit een verzamelsysteem en een digitaal dagboek. Een spiraal met jouw verhaal vormt de basis. Je kunt ‘m neerzetten of ophangen. Voor elke ingrijpende behandeling, maar ook voor een goede of een slechte dag krijg je stickers met een betekenis. Die plak je aan beide zijden van een Franniez-trede. De trede plaats je vervolgens op de spiraal. Resultaat: een kleurrijk ‘dagboek’. Houvast om aan iedereen die je vertrouwt te vertellen over je behandelingen, hoeveel het er waren en wat ze inhielden.

Franniez worden uitgereikt in het ziekenhuis of door de thuiszorg. Ben je gestart met Franniez en heeft jouw eigen ziekenhuis of thuiszorg geen Franniez, dan kun je het "Tegoed-formulier" invullen. Bij het eerstvolgende bezoek krijg je jouw Franniez dan alsnog.

... en ben je binnenkort jarig? Voor deze mijlpaal hebben we een speciale verjaardagstrede.
Lees hier hoe je de trede kunt ontvangen.

VOOR IEDEREEN

Franniez zijn er voor alle kinderen en jongeren die chronisch ziek zijn. Steeds meer ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties delen de spiralen, treden en stickers uit. Bij jou nog niet? Vraag er dan eens naar en vertel dat het helemaal niets kost. Ze hoeven ons alleen maar een berichtje sturen. We komen dan graag langs om alles uit te leggen.

Zorginstellingen kunnen zich aanmelden via het formulier "aanmelden zorginstelling" op deze website.


Download hier de uitleg Franniez Methode: Folder FranniezMethode.pdf


Background

Doneer en steun chronisch zieke kinderen

Met elke donatie van €35 steunt u een chronisch ziek kind tot zijn 18e verjaardag.

Ik doneer een bedrag van